mai 31

Directorul de vanzari, directorul de marketing si directorul general se intorc cu totii de la o consfatuire. Pe drum, intr-un parc, gasesc un lampas vrajit. Il freaca si iata ca apare un spirit, care le zice: – Va multumesc ca m-ati eliberat, si ca multumire, voi indeplini cate o dorinta pentru fiecare dintre voi! Directorul de vanzari: – Eu primul! Eu primul! si spune dorinta lui: Vreau sa fiu in Bahamas pe un vapor foarte rapid si fara nici o grija….Si pffffff,a si disparut. – Acuma eu! striga directorul de marketing. Vreau sa fiu in Caraibe impreuna cu fetele cele mai frumoase din lume, langa un izvor din care sa curga coctailuri exotice la nesfarsit. Si pffff, a disparut si el. – Si dvs.? zice spiritul catre seful lor. Seful: As dori ca astia doi sa fie peste o ora inapoi in birourile lor.

MORALA: Lasa intotdeauna seful sa vorbeasca primul!”

Adaugat de Admin || etichete: , , ,

  6 Imi place!

mai 31

Bula, insotit de alti doi derbedei, se afla in apartamentul unei nimfomane, incercand sa satisfaca apetitul sexual al gazdei. La un moment dat, sotul doamnei isi anunta sosirea, trantind usa de la parter. In panica, doi dintre amanti apuca sa se imbrace, strecurandu-se unul in baie, altul in bucatarie, numai Bula, gol pusca, se ascunde in sifonier.
Cand sotul intra in casa, din baie iese un „mecanic” spunand:
– Doamna, robinetele sunt in ordine, le-am reparat.
Imediat, alt „mecanic” iese din bucatarie, raportand:
– Doamna, aragazul dvs. e reparat !
Cand se minuna inca de ciudatenia tehnicenilor fara scule si salopeta, din sifonier isi face aparitia un handralau in pilea goala, care vazandu-se privit cu ochii cat cepele, exclama:
– Ce, ba, n-ai mai vazut molie ?

Adaugat de Admin || etichete: , , ,

  19 Imi place!

mai 30

Tanarul ungur se casatoreste cu o romanca, si in noaptea nuntzii tatal ii da sfaturi: Copile, cand ajungi in fata usii cu mireasa s-o iei in brate sa vada ca ungurul e PUTERNIC, intri in camera si o arunci pe pat cu dispret ca sa vada ca ungurul e MANDRU, apoi te dezbraci ca sa vada ca ungurul e si FRUMOS, si apoi stii tu ce trebuie sa faci… – Bine tata, zice tanarul. A 2-a zi tatal il intreaba: – Cum ai facut aseara? Fiul: -Am luat-o in brate in fata usii sa vada ca ungurul e puternic, am aruncat-o cu dispret pe pat sa vada ca-i si mandru, m-am dezbracat sa vada ca ungurul e frumos si apoi m-am masturbat in fata ei. Tatal: – Ceeeeeeeee? Cuuuuuuuuum? Esti nebun! De ce ai facut asta?

Fiul: – Ca sa vada ca ungurul e INDEPENDENT si AUTONOM!

Adaugat de Admin || etichete: , , ,

  4 Imi place!

mai 29

Barbatii sunt precum pantofii :
– cei care iti plac, te costa.
– foarte putini merita pastrati mai mult de un sezon.
– daca nu ii iei potriviti, s-ar putea sa te bata.
– cei comozi nu te atrag, iar cei care te atrag nu vor sa intre.
– oricat le-ai vorbi, nu devin mai maleabili.
– unul singur nu e de ajuns decat pentru cenusarese.
– unii merita lasati la usa .
– lumea te judeca in functie de ei.
– alte femei te invidiaza pentru ai tai, iar tu invidiezi alte femei pentru ai lor.

Adaugat de Admin || etichete: , ,

  10 Imi place!

mai 28

OLANDA: Ai doua iubite. Te poti insura cu amandoua. Ele se pot casatori intre ele.
MOLDOVA: Ai doua iubite. Di la tini si audi galseava aia in fiecari noapti, mai omule? RUSIA: Ai doua iubite. Stalinskaya si Moskovskaya.
PAKISTAN: Ai doua iubite. Cea mai varstnica are sase ani.
INDIA: Ai doua iubite. Buddha nu stie nimic.
TURCIA: Ai doua iubite. Una iti face mancare, una iti spala rufele, una iti calca hainele si una le supravegheaza pe celelalte. Chiar vroiai sa te credem ca ai numai doua iubite?
CHINA: Ai doua iubite. Din cateva miliarde de motive.
BULGARIA: Ai doua iubite. Pe una o cheama Sofia. Cand cealalta te intreaba „unde ai fost?” si raspunzi “la Sofia !” esti in deplina siguranta.
GERMANIA: Ai doua iubite. Ambele blonde.
MEXIC: Ai doua iubite. Vin hotii si fura jumatate Iti mai da vecinul una. Imprumuti trei din barul de vis-a-vis. Vecinul isi ia partea inapoi. Cate ti-au mai ramas?
ANGLIA: Ai doua iubite. Absolut superbe… Iar ai baut prea mult! SUA: Ai doua iubite. Una pe Facebook si una pe Myspace. Nu le-ai vazut niciodata.
BRAZILIA: Ai doua iubite. Rosaria Fiorella Andrea Luiza Esmeralda Carla Vitoria Alessandra del Campo si inca una. DUBAI: Ai doua iubite. Placate cu aur.
CUBA: Ai doua iubite. Nu esti deloc Fidel.
SUEDIA: Ai doua iubite pentru ca la IKEA chiar gasesti orice.
SPANIA: Ai doua iubite. Mai tarziu descoperi ca ele sunt de fapt surori. Putin mai tarziu afli ca tu esti chiar fratele lor mort la nastere. Mai ai un frate geaman dezmostenit de catre soacra portarului, care portar nu-si mai aduce aminte nimic din copilarie. Viata ta e o telenovela.
GRECIA: Ai doua iubite. Vecinul se cam da la una din ele. Dimineata te trezesti cu un cal mare de lemn in fata casei. Mai bine fugi!
ROMANIA: Ai doua iubite. Una iti tine socoteala, iar cealalta iti cheltuie banii…

Adaugat de Admin || etichete: , , ,

  4 Imi place!